søndag, desember 17, 2006

JULEFERIE!!

Kanskje du tenker: "De har jammen ferie ofte!" Eller: "De skriver i bloggen sin sjelden - annenhver gang er det ferie!" Jeg tror du kan ha rett i begge deler! Vi har mye ferie på Smyrna - f.eks. 3 uker juleferie... :) Og jeg har heller ikke vært så flink til å skrive her...men nå er det bare halvannen uke sida sist da - det er ikke så verst!?!!

Vi kom til Borgenhaugen på fredag kveld etter å ha spist et fortreffelig måltid på julebord for ungdommene i Betel (menigheten vi går i i Horten). William (kokken i klassen vår) lagde maten - kyllingfilet med selleripure, paprikasaus, wokede grønnsaker og ris. MMMM!!!! Og til dessert: Hjemmelaget sjokolademousse med sitrussalat og bringebærculi (eh...ikke sikker på skrivemåten her da...). Sinnsykt deilig - må være noe av det beste jeg har smakt!

Hehe...har desverre ikke bilde av noen av rettene, for de så veldig flotte ut... Ellers var det godt å komme hit til Borgenhaugen igjen, å bare være oss tre! Og to gode kamerater fikk treffe hverandre igjen...trur de ble like glade for å se hverandre: Milla og farfar!

I dag har vi vært i Mysen en tur og besøkt Karin, Annelig, Isabel og sånn, og det var koselig. Var på julekonsert i Filadelfia også, og var ganske hyggelig å se så mange kjentfolk igjen. Er ikke så ofte vi ser Mysen-folk igjen nå om dagen vettu. Ikke så mange av dem som roter seg helt til det indre av Vestfold!

Hm...må vise dere et veldig søtt bilde av Milla da....

Ja, en ting til må jeg jo fortelle! På mandag var vi på skoletur med klassen! Hehe...gjett hvor!? Hehe....til SVINESUND...eller NORDBY da, strengt tatt. Ganske komisk igrunn. Bruke mange timer på å komme dit og tilbake igjen når vi bor en halv time unna hele ferien... :) Men koselig med tur da! Og folk fra Hammerfest og vestlandet har vel ikke anledning til å dra over der sånn til hverdags...eller for ikke å snakke om vår kjære Patrick fra Tyskland eller Danielly og Adriano fra Brasil. Trur de syns det var litt bortkastet å dra til Sverige for å dra på et kjøpesenter da...og et ikke så veldig stort et heller...men det er hvertfall ikke så mange som har sååå stor godteributikk!

Milla og Danielly på Bastøferja (som bølga så veldig den dagen at Danielly ble litt sjøsyk...).

Ja, ja...nå er det bare en uke til jul! Noe sier meg at den blir veldig travel...må kjøpe ferdig julegaver og få bakt litt julekaker...Skal feire julaften her, så da må jeg jo bake litt! Så får vi se hvor talentfull eller ikke jeg er på det området...

Ha en riktig god uke! Gud velsigne deg!

Klem fra Heidi :)

1 Comments:

At 2:08 a.m., Blogger irene said...

Hei:-)
Godt å se at dere lever. Veldig søt ho lille der da. Savner vel Norge(og da selvfølgelig dere) litt mye nå før jul. Men vi har besøk, så det hjelper på. God jul i hvertfall.

I&H

 

Legg inn en kommentar

<< Home