tirsdag, oktober 03, 2006

HØSTFERIE

Endelig tid til å skrive litt igjen!! (Men jeg må nok skuffe deg...det er ingen bilder den her gangen...har ikke tatt et eneste bilde siden sist...) Nå har vi hatt det rimelig hektisk siden vi begynte på skolen! Men turen til Volda var kjempebra! Skal nok komme med noen bilder der etterhvert, men de ligger på skolens kamera, så jeg har dem ikke akkurat nå.
Vi hadde 14 møter på 10 dager, så du skjønner nok at vi hadde det travelt. Men vi var en veldig bra gjeng som dro, og vi utfylte hverandre helt topp! Og alle var med å passa på Milla... :) "Er det meninga at Milla skal sitte der og spise salt?" (Elin oppdaga Milla som hadde krabba opp på en kjøkkentralle og satt med en saltbøsse i hver hånd) Eller: "Milla, ikke sutt på saksa!" (William i fullt firsprang bort til Milla som sitter fornøyd og glad og leker med Torkjells letherman...) Kremt....noen ganger var det litt for mye som skjedde på en gang, kan du si, men Milla hadde det fint oppi det hele... Hun koste seg sammen med gjengen, og fikk seg noen nye beundrere. Hun fant også på en helt ny lek! På kjøpesenter i Ålesund satt hun i vogna si med "stripebamsen". Hun lente seg ut og slapp bamsen ned på gulvet. Så satt hun og så forventningsfullt på de som gikk forbi, og ganske fort var det noen som tok den opp til henne. Når de hadde gått, lente Milla seg ut igjen, og slapp ned bamsen...sånn holdt hun på! Morsom lek! :)

Nå har vi høstferie da, det er ganske deilig! I dag var vi i Drøbak en tur! Bare fordi vi aldri har vært der før og lurte på åssen det ser ut der! Det var en veldig koselig "by"! Koselige hus, og helt nede ved sjøen. Og solskinn! I går var jeg og shoppa litt klær til Milla og meg, og det var også helt digg! I morra kveld skal Torkjell og jeg ut å spise romantisk middag for to! Må feire at vi har vært gift i 5 år! (det var bryllupsdagen vår på fredag, men da var vi på vei til Kristiansand på bo-hjemme-leir, så da hadde vi ikke tid til å være romantiske...)

Ellers roer livet seg betraktelig (håper jeg) når vi kommer tilbake til skolen igjen, så det er bare å komme på besøk dit hvis du vil! Gjengen i klassen er veldig hyggelige, og vi skal ta godt vare på deg!

Ha en fortsatt god kveld!

Klem fra Heidi

3 Comments:

At 5:59 a.m., Blogger irene said...

Uansett koselig å lese hvordan livet deres er, selv om det ikke er noen bilder!
Pass godt på Milla:) Hahaha....Sikkert ikke siste gang dere kommer til å oppleve intense ting med henne:)
Glad i dere!
Klem fra Irene

 
At 1:52 p.m., Anonymous Anonym said...

Heisann!

 
At 3:34 p.m., Anonymous Anonym said...

Gratulerer med dagen, Torkjell! Heidi, dere har mail;)

 

Legg inn en kommentar

<< Home