lørdag, desember 23, 2006

GOD JUL!
Nå er det snart jul! Kvelden før kvelden!
Julebaksten (!) er unnagjort, gavene kjøpt og treet pynta...
Vi har hogd (eller saga) treet helt selv, det var veldig koselig. Milla, farfar, Torkjell og jeg dro ut og fant et tre i skogen (eller det var vel strengt tatt Torkjell som fant det). Men: Ikke vær redd! Vi eier ingen skog, men hadde tillatelse til å ta oss et tre i den skogen! :) Og se på det! Stammen er nesten helt rett! Hehe....og grenene...ja...de er ganske jevne og fine....
I år skal vi feire jul med svigerfar, svigermor og Knut. Det blir hyggelig tror jeg! Vi skal være her i huset til svigerfar, så bare det er ganske deilig. Milla er ganske mye mer engasjert i alt enn i fjor, og klarer ikke å la gavene være i fred! Spesielt pakkebåndene er veldig stas!
Det er ikke akkurat det typiske juleværet her da, men i dag var det strålende solskinn! Så vi gikk oss en tur for å ønske noen folk god jul og kjøpe inn de siste varene.
Milla storkoste seg og tralla og skravla i et kjør.
Irene og Håkon: Gavene fra dere kom fram! Vi fikk med fra Båstad i går. TUSEN TAKK! Håper dere har fått pakka fra oss også, sendte den til Anne Lise og Nils før de dro (forhåpentligvis kom den til dem før de dro). Håper dere får en flott julaften i morra, kos dere med hverandre!
Og til dere alle: GOD JUL! Håper du får en fin kveld i morra! Uansett hva du skal har du hvertfall noe å juble for: Han vi feirer! At Han faktisk kom hit til jorda og ble menneske. Bare på grunn av det kan Han forstå alt vi opplever, og bare på grunn av det kan vi komme til himmelen.
"For så høyt har Gud elsket verden at Han ga sin Sønn den eneste for at hver den som tror på Ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv."
Vi snakkes!
Klem fra Heidi, Torkjell og Milla.

1 Comments:

At 5:04 a.m., Anonymous Anonym said...

Hei på dere. Pakka kom fram og den ligger trygt bevart til i kveld. Tusen takk for julekort. Veldig koselig å høre fra dere. Ha en velsignet julehøytid alle sammen. Vi koser oss i Sydney, ja, det er som en eventyrreise for oss. Bare å anbefale. Det sprutregner i dag da vi egentlig skulle grille, men vi får ta maten inne. Hilsen Anne Lise

 

Legg inn en kommentar

<< Home