onsdag, mars 07, 2007

FØRSTE NYTT FRA HAMMERFEST

Nå har vi vært stasjonert i Hammerfest ei uke, og det har i grunn gått ganske fort! Jeg må desverre skuffe dere litt når det gjelder bilder, for jeg har ikke et eneste bilde fra den flotte naturen og utsikten her...men det kommer, det lover jeg! Har faktisk ikke tilbragt så mye tid ute enda...hadde min første tur til byen (altså sentrum) i dag. Været er fint altså, sola skinner fra en blå himmel, og det er ganske frisk vind - men det begynner vi å bli vant til!

Milla har vært litt sjuk noen dager da, så det er derfor vi har vært så mye inne, ho har hatt feber og vært ganske slapp! (Ho har sitti og kost på fanget like mye som ho har lekt på gulvet, og det er virkelig ikke vanlig...men veldig koselig!)

Vi bor på Filadelfia og er ellers mye sammen med forstanderparet her, Rebekka og Terje Gamst og guttene deres, Simon og Andreas. Der spiser vi middag, og er ellers hver dag (men de bor bare 20 m. herfra eller noe). De er veldig hyggelige og gjestfrie, noe jeg har inntrykk av at gjelder de aller fleste her oppe.

Foreløpig har vi hatt søndagsskolen her på søndag, mandagsklubben på mandag, planleggingsmøte i barnearbeidet tirsdag og Torkjell har delt noen tanker på bønnemøte som var nå i kveld. Og i morgen (torsdag) starter BARNEUKA! Det blir veldig spennende, der skal vi ha hovedopplegget, og håper det kommer noen som ikke har vært på Filadelfia før! Vi (eller Torkjell og Rebekka) har delt ut lapper i området her, og det er hengt opp plakater rundt omkring. Så det må du gjerne be om at det må lykkes, at barna som kommer må få et møte med Jesus, og at vi også kan få være til inspirasjon og velsignelse for menigheten her. Barneuka er altså barnemøte torsdag, fredag og lørdag og familiemøte på søndag. (skal få tatt noen bilder av det, så skal du få se og høre åssen det har gått!)
Er ganske fornøyd akkurat nå, for vi har funnet ett sted her i huset der vi kommer på et trådløst nettverk! Begynner å lure på om vi er litt avhengige av nettet?? Huff...
Men nå skal du få se et par bilder fra Millas slappe dager:

Milla og Andreas leser bok... (huff, litt dårlig mobilbilde...)

Og Milla og Torkjell spiller piano. Det liker Milla godt!
Ellers må jeg bare si at fiskekaker smaker virkelig annerledes her! Det smaker godt! Det smaker fisk!
Vi snakkes...
Klem fra Heidi

1 Comments:

At 7:59 p.m., Anonymous Anonym said...

jaja savner Milla når eg ser ho her...fikk jo tårer i øynene jo. si te Milla at ho snart må komme heim te Anna. Gud velsigne dere videre å kos dere...kjekt å lese om dere, men enda kjekkere når dere komme tebake ;) klem fra Anna Kristina

 

Legg inn en kommentar

<< Home