søndag, februar 25, 2007

TUR TIL BERGEN!
Etter noen travle uker på skolen, starta vi vinterferien med tur til Bergen. Der skulle vi ha noen møter og litt barneopplegg ut fra Fløenkirken (Frie venner i Bergen) og så selvfølgelig treffe Trygve og Benedikte og Anne Kjersti (Torkjells kusine).
Det ble en veldig deilig tur! Fin blanding av ferie og jobb... :) Koselig menighet var det også, og vi ble så godt tatt i mot! Har fått ganske sansen for bergensere nå!

På tirsdag var vi på konditori sammen med Trygve, og Milla kosa seg veldig der ho til og med fikk sitte i en svart skinnlenestol alene. Trygve var rent imponert over bordmanerene hennes - og det var vel i grunn vi også...På onsdag fikk vi besøk av Anne Kjersti:

Så kom Trygve og Benedikte etterhvert, og de satt også barnevakt for Milla mens vi var ute på oppdrag. På en barneklubb en halv time utenfor Bergen.
Smarte som vi var tok vi toget opp sånn at Milla kunne sove i vogna si og tusle rundt og leke litt. Men så endte oppoverturen med nesten 3 timer forsinkelse, og hjemturen ble med buss (bortsett fra den første timen), så akkurat det gikk ikke helt etter planen. Men heldigvis har vi en flink liten jente som sjarmerer de fleste!
Til uka (på torsdag) drar vi til Hammerfest, så neste blogg kommer nok derfra! Det blir spenndene, for der skal vi være i 4 uker. Skal være i Filadelfia og hjelpe til med barnearbeidet og sånn.
Men nå må jeg stikke... ha en riktig fin uke!!
Klem fra Heidi

1 Comments:

At 10:57 p.m., Blogger irene said...

Hei.

Du verden så flinke dere er til å oppdatere. Vi er imponert. Gleder oss til å treffe Milla igjen:-) Kos dere i Hammerfest da. God bless!

Irene&Håkon

 

Legg inn en kommentar

<< Home