søndag, januar 14, 2007

VINTER, HVOR ER DU?

I dag har det blåst ned 5 trær her på skolen! Det har vært skikkelig vindkast og uvær i natt. Og her pleier det ikke å blåse noe særlig til vanlig. Men snø er det altså ikke... Det snødde masse på torsdag, og det var så koselig, men i dag er det ingenting igjen... :( Adriano i klassen var ganske skuffa! Han hadde til og med vært og kjøpt akebrett. Men håper det kommer mer!

Nå har vi vært en uke på skolen etter jul, og det føles ut som vi aldri har hatt ferie. Ikke slitsomt å være her, men føles som vi har vært her lenge allerede. Sverre og Elin i klassen dro til Hong Kong på mandag, og skal være der i tre måneder så nå er vi bare 9. Savner dem!! Men som William sa: "Vi kan ikke akkurat velge hvem vi skal være sammen med, men vi får masse kvalitetstid sammen!" Hehe...det er jammen sant. Og de er jo veldig koselige folk. :)
I går kveld var vi hos Arild og Maria i Horten. De har vi blitt gode venner med, og det er kjempehyggelig! Arild er ungdomsleder i Betel. De har to barn, Hanna på 2 1/2 og Michael på 8 uker. Vi spiste mat lagd av Torkjell (og Arild) og spilte "Vil du bli millionær"-TV-spill som vi fikk til jul. Moro!

I jula begynte Milla å gå så vidt. Og nå på onsdag skjønte ho plutselig poenget med det hele - ho begynte å gå mer enn ho krabba! Det er moro. Plutselig bare, kunne ho gå tvers over gulvet, stoppe opp, ta opp en leke, snu og gå tilbake igjen. Ho har blitt så stor jente! Og skravler som en foss. Jeg skjønner ikke hva ho sier hele tida, men ho klarer da å få uttrykt det meste av det ho mener trur jeg. Ho er en skikkelig liten, søt hissigpropp.

Har ikke så mange bilder fra den siste uka, men du skal få et av Torkjell og Milla og hennes lille baby som ho fikk til jul. Den koser ho og vogger på, og er så søt (og noen ganger tar ho den i beinet og slår hodet på den i gulvet...)

Ha en riktig fin uke!

Heidi :)

2 Comments:

At 1:36 p.m., Blogger irene said...

Åh vi saver dere! Så fantastisk Milla er! Herlig unge altså:) Ønsker oss en sånn en selv...

Takk for oppdatering, det er alltid velkomment!

Ha en flott uke i -ikkesåsnøfyllte- Norge!

 
At 12:21 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei på dere:) koselig å lese litt her på bloggen deres igjen:) savner dere så masse,er jo så lenge siden jeg så dere sist nå! håper dere har det bare bra! gleder meg til vi sees igjen:) stor klem fra rosa;)

 

Legg inn en kommentar

<< Home