søndag, januar 28, 2007

HELLO FOLKS!

Her er vi igjen! Nye oppdateringer fra det ytre rom.... (det kan jo ligne litt innimellom, for det ligger ganske langt ut på landet, og slett ikke langt fra Verdens Ende... ;))


Endelig har vinteren kommet! Eller egentlig er det jo en uke sida da, men har bare ikke fått somla meg til å skrive før nå. Moro er det hvertfall! Har vel ikke akkurat nytt den så mye, men liker å se på snøen... og gå tur ute i snø og sol er også deilig! Her blir vi ikke solbrente heller ! :)

I helga har vi hatt besøk av Liv Ragnhild og Trude. Liv Ragnhild gikk i klassen vår i fjor, og et ekstra pluss er at de kommer fra Moss! Å, hurra for Østfoldinger! (De er også to veldig hyggelige jenter, da, så det gjør jo ikke saken verre...) Vi har spilt spill, skravla, spist godis... Anne Karin (Rektors datter) var med oss og spilte spill på lørdag, veldig hygg! Bildene ble rimelig dårlige, men ja...bedre enn ikkeno'!?


På fredag var Milla hos Gamstene (rektorfamilien), og dere kan se ho kosa seg! Spiste muffins og hadde det helt topp. Ingeborg (4 år) og Kristian (6 år) passa på ho og lekte med ho.

Ellers går det fint her! Vi var på ultralyd på onsdag. Skulle egentlig ikke det før etter vinterferien, men legen fant ikke hjertelyden til babyen på kontrollen (er ikke alltid lett å finne den så tidlig), så han sendte oss til ultralyd bare for sikkerhets skyld. Alt stod bra til, vesletassen sprella rundt og var helt fin! Det var moro å se!

I uka som kommer skal vi ha Barnelederkurs som undervisning - det er ikke vi som skal ha det altså, men det gleder vi oss til! Skal bli fint å få noen nye input og sånn.

Noe annet forresten: Jeg tror vi har satt ny rekord i kakespising! Forrige lørdag var vi i 40 års selskap hos rektor, og hver dag en hel uke etter det har vi spist kaker hver dag...og ofte to ganger om dagen... :oP Det er godt med kake, altså, men...ja....Israelsfolket ble lei av manna etterhvert de også... Hehe...

Håper det er bra med dere alle! Dere må i hvertfall ha en riktig fin uke, så snakkes vi!

Bare en liten hilsen fra Bibelen til slutt:
"Jeg løfter mine øyne opp mot fjellene, hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren, Han som skapte himmelen og jorden..." (Salme 121)

Klem fra Heidi

3 Comments:

At 7:24 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei igjen:) er så gla for at alt er bra med den lille i magen din heidi:) koselig å følge med på dere på bloggen her! savner deg så veldig!!!! klem fra rosa (eller svartoransje om du vil;) )

 
At 4:07 a.m., Anonymous Anonym said...

Heidi og Torkjell!
Ná er det fryktelig lenge siden sist! Sá sót Milla er! Og...
er dere gravide igjen??
Gratulerer!!!!!!! Mye hokus pokus pá gang! Vi har det ogsá fint. Ná bor vi helt sór i Spania og herfra kan man iblant se over til Afrika. :)
Hadde vaert inmari koselig á sees en gang snart!

 
At 1:41 a.m., Blogger irene said...

Snø! Vakker!
Her er det absolutt ingen snø.. Men faktisk så begynner høsten SAKTE å komme. Det er litt deilig, for da er det ihvertfall ikke så varmt om nettene..
Vi savner dere! Så takk for oppdateringer, det er så koselig å kunne lese om hva dere holder på med! Og se bilder av vakre Milla!

Klem fra andre siden av jorda

 

Legg inn en kommentar

<< Home