torsdag, november 01, 2007

BURSDAG, BURSDAG, BURSDAG!
Nå har vi snart feira bursdag i tre uker til ende! Og enda er vi ikke helt ferdige... Torkjell og jeg blir begge 30 denne høsten, og 20. oktober, på bursdagen til Torkjell, hadde vi en kjempefest i gymsalen på Smyrna. Dit hadde vi invitert de fleste vi kjenner, fra både Mysen, Sarpsborg og Horten og ellers rundt omkring i landet. Mange kunne ikke komme, men det kom jo en haug også, så vi hadde en veldig koselig kveld!
Istedet for gaver ønska vi oss et fat med fingermat fra hver, og en gave til et misjonsprosjekt. Vi bestemte oss for å samle inn penger til et daghjem i Recife i Brasil. Menigheten til Adriano og familien som vi gikk i klasse med i fjor driver dette hjemmet. Det er for underernærte barn mellom 3 og 6 år. Hjemmet har ca. 25 barn som er håndplukket (etter vekt, helse, familiens økonomi osv). På daghjemmet får de næringsrik mat, klær, skolegang, en dusj, omsorg og Guds Ord! Vi var veldig spente på hvor mye som ville komme inn, og det ble litt over 3000 kr! Hurra!
På lørdag som var hadde vi enda en fest. Det var for familien, og vi feira både Torkjell, meg og Milla! Da var Millas onkel Knut, onkel Leif I, tante Michelle, storekusine Uma (som ho liker å kalle seg), fetter Elias, bestemor, farfar, mormor og morfar der! Det ble en koselig og livlig ettermiddag.... Bare se på bildene uder!
Vi har desverre ingen bilder fra 2x30 årsfesten... Vi hadde med kamera, men det var liksom så masse annet som skjedde! Det var hvertfall utrolig hyggelig å se igjen folk, spesielt de vi ikke har sett på leeenge, som familien Dramstad, Torunn, Lise Gunn, Anne-Britt og Karin!

Eller gleder vi oss til i morra, for da har Torkjell fri! Hurra!!!! Det blir fantastisk deilig! Hvis det er fint vær da, skal vi ut i parken i Horten og vasse i løvet og mate endene. Og spise kake på kafe. :)

Ja, også har jeg begynt å ha pianoundervisning på Smyrna, og det er moro! De flittige elevene øver som bare det og blir så flinke!

Håper du også får en strålende fredag!

Klem fra Heidi.....som setter veldig pris på kommentarer fra deg....

2 Comments:

At 5:54 a.m., Anonymous Anonym said...

Hei:)
Setter pris på oppdateringene her,hyggelig å følge med på litt av det som skjer i deres hverdag:) hyggelig atbursdagsfetsten var så vellykket:) veldig synd vi ikke fikk kommet,men sånn er det desverre noen ganger:( fine bilder du har lagt inn også,Joel har jo blitt så stor:) jeg skal få tatt meg en tur snart altså, er bare litt mye annet for tiden. Gleder meg til vi sees igjen. Ha en strålende dag:) veldig glad i deg:)
Stor klem:)

 
At 2:47 a.m., Blogger irene said...

Skulle ønske vi var der, men vi får ta til takk med blogg oppdatering:)
Vet at det er flere enn de som legger igjen kommentar som leser bloggen din.. Så fortsatt å oppdater!

Hipp Hurra for familien halvorsen som fylle så masse år!!

 

Legg inn en kommentar

<< Home