tirsdag, oktober 02, 2007

HVERDAGSLIV

Her ser du hva vi spiste til middag i går! Det var så deilig vær ute at jeg bestemte oss for å grille pølser... er vel faktisk første gang vi griller på eget initiativ denne sommeren...så det var på tide! Men vi kosa oss ute foran huset, og Milla spiste potetgull både fra posen og bakken...

Torkjell har begynt å jobbe nå, begynte forrige uke, så nå er vi plutselig i en "normal" familiesituasjon igjen. Ganske rart! Sist vi var det, var det bare Torkjell og emg, og vi bodde midt i Mysen... Men Torkjell koser seg veldig på jobb, og vi koser oss da hjemme også. Er litt trøttere enn før bare! Forløpig er det bare et to uker langt vikariat, men jeg regner med han får flere vikardager etterhvert.

Hvis det går opp økonomisk er det en fin løsning, for da har vi mulighet til å reise bort langhelger og evt. hele uker for å ha barne- og familieopplegg.

Ellers var vi på menighetstur med Betel Horten forrige helg, og det var kjempebra! Hvis du vil lese mer om den turen, kan du gå inn på linken til Betel nede til høyre på denne bloggen. Vi sov der på sånn typisk internatgang, som var VELDIG lytt, og jeg grudde meg litt hvis Joel begynte å skrike midt på natta. Men han har aldri sovet så godt før som han gjorde den helga! Milla derimot.... Natt til lørdag våkna ho kl. 04...og var våken til halv 7 ca...og gråt og skrek sånn innimellom, hver gang vi prøvde å legge ho...til slutt var ho helt hysterisk, og skrek og sparka og slo. Har aldri opplevd maken.... Ho sørga for at ingen på hele gangen sov særlig godt den natta! Men heldigvis...de andre var svært så overbærende. (men tror nok kanskje glansbildet som mange har av henne gikk litt opp i røyk...) :)

Vi var forresten på helsestasjonen i går, og nå har Jon Joel blitt 62 cm lang, og veier 6290 g! Stor gutt!

Ellers er det vel ganske roliger dager her...nå er jeg vel det du kan kalle en husmor...hjemme med barna, og prøver å rydde og vaske og til og med bake (!!) litt iblant.. (har stort potensiale der - må nok øve meg noen år for å matche mamma...) Nå skinner forresten sola, og både Milla og Joel er våkne, så vi burde vel kanskje gå ut....men...litt tiltak er det da. Litt mye styr med å få ut begge to! Men...heia Heidi!

Ha en fortsatt god uke, og kos deg med en stolt storesøster-Milla og et herlig smil fra Jon Joel!