onsdag, mars 28, 2007

SISTE RAPPORT FRA NORD

Så er det alt siste hilsen fra Hammerfest! Har ikke fått skrevet noe før, for vi har ikke kommet på noe trådløst nettverk de to siste ukene, det forsvant plutselig og kom ikke tilbake. Men bedre sent enn aldri.

Lederkurset vi hadde gikk fint, tror jeg, håper og tror at barnearbeiderne fikk noe igjen for det og at de gikk mer inspirerte og velsigna hjem enn når de kom.

Ellers var det en koselig bursdag til Rebekka, og selvfølgelig masse deilig mat (kalkun!) og kaker. Når Terje er til stede blir det alltid mye kaker... (hvis du er rask og spiser før han får spist alt sammen da...) Milla lærte seg et nytt ord i helga også, nemlig "kake"! Det ble flittig brukt lørdag kveld i bursdagen.


Søndag ble en travel dag, der vi først hadde søndagsskolen i Metodistkirken før vi hadde familiemøte i Filadelfia. Vi var ganske signe etterpå, men jeg tror nå begge deler gikk greit. En av de eldste i menigheten, Magnhild, syntes dokketeateret med Olivia (Heidi) og Sofie (Rebekka) var et av høydepunktene. De snakka om at vi klarer alt i Ham som gjør oss sterke. Gud gir styrke til hjertet vårt og tankene våre!


Siste mandagssklubb var veldig trivelig! Barna tegna på egg, og til og med Milla fikk prøve! (Og, ja, litt stolt mamma her da...ho klarte det med glans!!)


Siste hele dagen vi var i Nord, fikk vi strålende solskinn og pluss 9 grader! Det var litt vind, men det var i grunn bare deilig. Vi tok turen ut, og endte opp på et flott sted som kalles Skansen. Der står det til og med en kanon fra Napoleonskrigen, og utsikten kan man ikke klage på! Andreas og Simon liker og leke med kanonen, men Milla synes det var litt skummelt å sitte på den...


Her kommer noen bilder fra vår siste utflukt:
Dette her er altså Rebekka og Terje som har tatt veldig godt vare på oss her i Hammerfest! De har varta oss opp, tatt oss med rundt, gitt oss utfordringer....og ikke minst, Rebekka har diska opp med veldig deilig mat!! I går fikk vi servert SEL! Det har jeg aldri smakt før, men det var ganske så godt! Og iskaka med molter ble nok Torkjells store favoritt. Vi har fått oss noen nye gode venner denne måneden!!

I dag har vært den store reisedagen igjen, og jeg må innrømme at jeg er glad vi ikke hadde så lang vei hjem som de i klassen som har vært i Argentina og Hong Kong! Er ganske sigen etter dagen allikevel, og det bærer nok skrivinga litt preg av også! Blir nesten bare oppramsing...men men, kommer sterkere tilbake når jeg har våkna igjen!

Skal få med dere et siste bilde fra Hammerfest: Milla som står og venter på bussen:

Vi kom oss trygt tilbake til Østfold forresten, og her skal vi tilbringe påska! Det var litt deilig å komme ned til VARM sol og ikkeno' snø da...selv om Hammerfest også hadde godvær!

Ha en fortsatt fin uke, og god helg!! (Regner ikke med at det skjer så mye her at det er noe å skrive om etter noen dager bare...) :)

Klem fra Heidi & Co

1 Comments:

At 6:00 a.m., Blogger irene said...

Du er så flink til oppdatere Heidi!
Takk!
Milla er så søt:) Tenk at dere snart har en til sånn. Herlig!
Litt av en opplevelse denne Hammerfest turen deres. Sikkert gode minner dere vil huske for resten av livet!
Kos dere i Østfold! skulle gjerne vært der.. Spessielt nå når det er Påske og familie tid..
Vi savner dere..

** Irene

 

Legg inn en kommentar

<< Home