lørdag, september 08, 2007

JON JOEL KOM OG VI FIKK FLYTTA!

28. juli kl. 08.35 kom endelig Joel (som vi kaller ham til daglig) ut, og han var en riktig stor og flott gutt! Han var 52 cm lang og veide 4240 g. Nå er jo dette allerede 6 uker sida, så han har blitt ganske mye større! Bare se her: :)


Milla liker å være storesøster, og er spesielt opptatt av at Joel til en hver tid skal ha smokken sin. Ho liker ikke at han skriker da, men det gjør jo ikke vi heller egentlig!

Nå har vi også kommet oss fint i hus her på Skoppum, og har fått det riktig så koselig synes vi selv. Det er bare å ta en titt innom hvis du er i nærheten!


Har ikke fått gjort så mye annet i sommer, har liksom gått med til flytting og baby... (men det er jo ikke så lite bare det!) Været i sommer har derfor passa oss utmerket!


Nå om dagen har vi begynt å komme litt i gjenge da, og fått litt struktur på dagene. Joel sover som oftest greit om natta også når han ikke skal ha mat da, og akkurat nå, for nå er han rimelig grinete.

Takk for besøket til alle dere som har vært innom oss, forresten, det har vært så koselig! Vi har ikke fått vært så mye rundt eller over på Østfoldsida i det hele tatt, men det er så mye som skjer på denne kanten også.


Hm...ville bare si fra at nå har vi fått nett, en flott gutt og kommet i orden her...så får jeg heller skrive mer når inspirasjonen kommer over meg! Tror jeg må gi lillegutt litt mat...


See you later! Legg gjerne igjen en kommentar da, det er jo hyggelig å se at noen er innom her - gir litt inspirasjon til å skrive oftere det vettu! ;)

3 Comments:

At 6:48 p.m., Anonymous Anonym said...

Fryktla flott lillebror dere har fått. som eg vil komme å se. klem fra Anna Kristina.

 
At 9:28 a.m., Anonymous Anonym said...

såååå hyggelig å få en oppdatering:) joel er jo bare så nydelig og milla har blitt så stor:) vi skal få tatt oss en tur snart, gleder oss til å se dere igjen:) gla i dere:) klem:)

 
At 12:37 a.m., Blogger BJensen said...

Hei hvordan går det med dere!
Har prøvd å få tak i dere etter at vi kom hjem til Norge. Vi bor nå i Bamle, og er nytt pastorpar i Betania Stathelle. Ville gjerne hatt dere på besøk i menigheten på et familiemøte. Hva med 1 November kl.11? er dere ledige da???
Benjamin Jensen 92822980

 

Legg inn en kommentar

<< Home