mandag, september 17, 2007

ET LITE SOMMERMINNE PÅ EN KJØLIG HØSTDAG

I dag er det ikke så varmt her, verken inne eller ute! Det blåser og er regn i lufta... da er det deilig å se på bilder fra sommer og sol, blir nesten varm av det! Det var vel ikke så mye sol og varme i sommer heller, men Torkjell og Milla fikk hvertfall tatt et par turer på stranda, og da koste de seg veldig! For vår del var det jo ikke så farlig med været heller, for vi flytta og fikk Jon Joel, så da hadde vi nok å gjøre allikevel. :)

Nå ligger Milla og sover og nesten Torkjell og Joel også. En deilig, slapp ettermiddag... ganske godt, for jeg er ganske trøtt i dag... blir litt sigen av å stå opp om natta vettu, men de siste par nettene har lillegutten sovet ganske greit, var bare litt urolig i natt igjen. i morra skal Torkjell dra avgårde å kjøpe sand til sandkassa vi har fått av Gunn og Roger (Torkjells søster og svigerinne), så det blir gøy! Den er egentlig Joel sin, men jeg tror nok Milla vil ha størst glede av den denne høsten hvertfall!

Ellers er livet her på Skoppum ganske rolig, men dagene går fort! Satt barnevakt for Miriam (5) og Jonas (2) forrige uke og uka før der, så da var det liv i leiren her! Milla likte å ha noen å leke med da, så det funka fint, og Torkjell savner barnehagen nå, så han også fikk kost seg når det var flere barn her. Han regner med å begynne å jobbe til uka, så det blir spennende... Tilkallingsvikar er planen i begynnelsen, så får vi se hvordan det går. Har jo lyst å ha muligheten til å reise litt rundt og ha barneopplegg (barne- og familiemøter, helger, leirer osv), så da er det greit å ikke jobbe fullt og også ha litt fleksibilitet med tanke på reisedager osv.

Hm...det var bare en liten hilsen igjen, I'll be back! (og nå tør du vel å håpe at det skjer om ikke så lenge??)

Ha en flott uke! Husk at Gud har omsorg for DEG, Han vl deg bare vel og ønsker å ha regien på HELE livet ditt - og Han er den dyktigste regissøren som fins, mye dyktigere enn du er selv! :)

Klem fra Heidi2 Comments:

At 9:11 p.m., Anonymous Anonym said...

Hei Heidi:)
Så koselig med en oppdatering allerede:) savner deg veldig vet du!
Tenkt å få tatt oss en tur en helg snart som det passer for oss alle sammen:)
Stor klem fra Lill Anita:)

Veldig glad i deg!!!!

 
At 5:05 a.m., Blogger irene said...

Så herlig med nye oppdateringer! Takk, Heidi:)

Godt å høre at dere har det bra.
Vi savner dere og de vakre barna deres;)

 

Legg inn en kommentar

<< Home