onsdag, juli 12, 2006

SOMMER OG SOL....OG BILDER!

Ny oppdatering i bloggen vår - ikke verst??!! Nå er vi ferdige med alle oppdrag for i sommer, trur jeg! Det er ganske deilig å bare ha ferie uten at det er noe som må planlegges! Skal jo være forlover i et bryllup i Molde da, hos min kjære Nord-Norge Marianne, så har litt tale å forberede, men pytt sann... ;O) Forrige uke var vi jo på sørlandet og hadde forkynnelsen for barna på sommerstevnet til Frie Venner. Det gikk kjempefint! Det var gøy, og jeg trur det funka for de fleste ungene. Hadde alle sammen fra 0-12 år, så det skal jo litt til å fenge alle... Men fikk hvertfall tilbakemelding fra mange fornøyde foreldre om at det var bra, så håper nå at ungene syntes det også. :) Det var også koselig å treffe mange kjentfolk der, flesteparten i klassen vår fra SBI var der, og selv om vi ikke rakk å være så mye sammen med dem, så var det veldig hyggelig å se dem igjen!! Er så glad i hele gjengen...

Ellers har vi som dere kan se på bilde vært og bada, vært sammen med litt slekt og venner, og hygga oss ganske masse allerede i sommer! Nå skal vi ha basen i Særp helt fram til vi begynner på skolen nesten (28. august). Skal bare en tur til Telemark ei helg, og så i bryllup til Molde ei helg... Så det hadde vært gøy å treffe noen av dere i løpet av den tida! Dere er hjertelig velkommen til oss når som helst! (hvertfall etter 9 på morran og før 02. på natta....) Ellers kan det jo hende vi dukker opp hos deg også... Ha en fortsatt fin sommer så lenge!

We'll be back with more....

Klem fra Heidi & Co

Mille og mamma på hsuketur i skoleparken i Særp...sammen med Ingamay og pappa. GØY!

Onkel Knut og Milla på mat og trebåtfestivalen i Halden.

Sommerbadetur til Foksen i Sverige sammen med Karin og Anneli. Millas første badetur utendørs!

Verdens søteste og mest sjarmerende jente... MILLA! Her har hun vært på biltur hele dagen på vei til Solstrand på DFEFs Sommerstevne. Skikkelig trøtt og grinete ser du! :)


1 Comments:

At 10:35 a.m., Anonymous Anonym said...

hei på dere:) så fine bilder:) milla er jo like fotogen som alltid:) håper vi sees en dag snart igjen da,hadde vært veldig hyggelig:) klem fra oss;)

 

Legg inn en kommentar

<< Home